مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج به دلیل بیماری زوجه

سلام. یک سال است عقد کردم در این مدت متوجه شدم که خانمم اختلال اسکیزوئید دارد. من رو وادار کرد آزمایش اچ پی وی بدهم خدا رو شکر مشکل خاصی نبود و فقط زگیل شماره 6 که هیچ خطری ندارد و مثبت بود 5 تا دکتر رفتم همه گفتن مشکلی نیست حالا شرط گذاشته بدون رابطه جنسی برویم سر زندگی همسرم به هیچ عنوان پیش متخصص و مشاور نمیاد چگونه باید اقدام کنم؟ آیا می توانم بدون مهریه به دلیل فریب در ازدواج طلاق بدهم آیا از پزشک قانونی میشه اقدام کرد برای اثبات بیماریش؟ آیا طلاها و هدایایی که سر عقد گرفته قابل بازگشته؟ ممنون

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فریب در ازدواج نیاز به اثبات دارد و به دلایل و مدارکی که دارید بستگی دارد.
شما می توانید همسر خود را طلاق دهید و برای این کار نیازی به اثبات موضوع خاصی نیست و فقط باید حقوق مالی ایشان را پرداخت کنید و اگر طلاق قبل از نزدیکی باشد نصف مهریه تعلق می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص هیچ زمان نمی‌توان دقیقاً اظهار نظر کرد زیرا که فریب در ازدواج یا همان تدریس شرایطی دارد که می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
فریب در ازدواج نیاز به اثبات دارد و به دلایل و مدارکی که دارید بستگی دارد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله دادخواست استرداد اموال منقول بدهید