مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر عدم تعادل روانی

سلام... چند ماه پیش بخاطر خبر فوت خواهر زاده خانومم دچار شوک روانی شد چند بار بدون اطلاع من همسرم را مخفیانه پیش دعا نویس بردند بعد دوباره به نزد متخصص اعصاب رفته و داروهای قوی مصرف کردند بعد از اتمام بیست روزه دوره مصرف دارو متاسفانه به پیشنهاد و اصرار مادر خانومم باز بدون اطلاع بنده خانومم مصرف داروی نشاط آور و خواب آور داشته است متاسفانه دوباره حالشان وخیم شده فقط می خوابه هیچ توجهی به دو فرزند پسر 4 و 5 ساله نداره واسه رفتن به خونه مادرش در روستا اقدام به خودزنی و دعوا میکنه و هر حرفی زده میشه میگه تو خونه جن هستیه روز خمه را جن و شیطان میبینه یه روز منو اصلا نمیشناسه یه روز میگه فلانی هستم به من میگه تو کی هستی داد میزنه تو نامحرمی ... به خانواده من فحاشی میکنه بخاطر آبرو خودم هربار کوتاه اومدم دیگه نمیتونم ادامه بدم...چیکار باید بکنم؟

متشکرم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست طلاق به دلیل مشکل روانی به استناد مدارک پزشکی و ارجاع به پزشکی قانونی ثبت نمایید‌.