مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در هنگام باز كردن درب خودرو

با عرض سلام و خسته نباشيد. بنده راننده تاکسی اینترنتی هستم. مسافر بنده مست بود و من در يک كوچه باريك كه فقط سمت چپ براي ايستادن جا بود ايستادم تا مسافر پياده شود. قبل از پياده شدن اعلام كردم كه درب را باز نكنند چون ماشين داشت ميومد اما چون مست بودند و حالت طبيعي نداشتند درب رو باز كردند و تصادف شد. من با ١١٠ تماس گرفتم مسافر قبل از رسيدن ١١٠ گفت من خسارت تو رو ميدهم و فقط نگو كه من مست هستم. من هم به مامور راهنمايی رانندگي نگفتم و من رو مقصر اعلام كرد. بعد از رفتن مامور مسافر گفت به من ربطي ندارد و خسارت رو خودت بايد بدهی. حالا اول اين كه اگر به مامور راهنمايي رانندگي ميگفتم، باز هم من مقصر ميشدم؟ من بايد چي كار كنم تا بتونم خسارت رو از او بگيرم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
چون شاهدی نبوده به سختی میشه ثابت کرد که طرف مست بوده