مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در هنگام باز کردن درب خودرو

سلام. من در حرکت بودم که اتومبیل من به علت نقص فنی ایستاد و خواستم درب خودرو را باز کنم و تا درب را باز کردم حدود ده سانت اتومبیل پشت سری من از پشت ماشین من جا خالی کرد که به پشت من نزند با فاصله 5 سانت از کنار ماشین من و درب خودرو را زد. مقصر کیست؟

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

مقصر را راهنمایی و رانندگی تعیین می کند و عوامل مختلفی مانند مکان توقف شما و ...در این کارشناسی کوثر است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
کاردان فنی تصادفات و کارشناس رسمی دادگستری باید در این مورد نظر بده چون یه امر فنی هست

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در حوادث رانندگی افسر نیروی انتظامی یا کارشناسان رسمی دادگستری صالح در صدور نظریه کارشناسی می باشند.
قاضی دادگاه بر اساس این نظریه کارشناسی رای صادر خواهد نمود.