مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

با سلام. بنده مدیر بازرگانی یا شرکت تولیدی هستم که به دلیل تعارض با مدیر عامل شرکت قصد استعفا دارم. در شرکت ما قراردادها هر دو ماه منعقد میشود حتی با سطوح مدیریتی مثل مدیر بازرگانی و مالی و تولید
یک ماه به اتمام قرارداد من مانده است. من میتوانم استعفا ندهم و قرارداد جدید را اول ماه دیگر که آوردند امضا نکنم یا اين که هفته آخر قراردادم عدم تمایل به عقد قرارداد جدید را اعلام کنم و خاتمه همکاری شود یا چون در سطح مدیریتی شرکت فعالیت میکنم میتوانند تقاضای ضرر و زیان کنند و ولو با خاتمه قرارداد حتما باید استعفا بدهم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است مدتی قبل از عدم تمدید قرار داد از طریق ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی، مراتب عدم تمدید قرارداد خود و و تعیین جایگزین را به اطلاع هیئت مدیره برسانید.