مشاوره حقوقی رایگان - کارت ملی

شخصی که در دفترخانه کار میکرد از کارت‌ ملی و گواهینامه من برای خرید ماشین استفاده کرد و قرار لفظی شد که هرچقدر از ماشین استفاده کرد به نسبت پولی که او پرداخت کرده به من سود پرداخت‌ کند اما بعد از چند ماه فقط همون مبلغ پول‌ را‌ که بهش داده بودم بهم پرداخت کرد نه سودی از پولم‌ را داد و هم اینکه فعلا ماشین نمی توانم ثبت‌ نام‌ کنم چون 48‌ماه باید بگذرد البته او هم با یک فر‌د دیگری باهم بودن، من میتوانم از او شکایت‌ کنم‌، ماشین‌ را به فرد دیگری که من در دفترخانه دیگر سند زدم فروختند.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چه شکایتی کنید؟ کار شما خلاف قانون بوده با کارت ملیتان خودتان باید برای خرید ماشین اقدام‌می کردید و این کاری که کردید از لحاظ جهت معامله نامشروع است و قابل شکایت نیست چون خودتان علم داشتید و از کارتتان بدون اطلاع شما سوء استفاده نکرده