مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق کالا

سلام خسته نباشی بنده با یه یخچال منو گرفتن که مصرف شخص هستش با مستندات که خانواده ایثارگر هستیم رفتیم تعزیرات کوهدشت اقای قاضی میگه باید 25 ملیون وثیقه بزاری 4 روز بیرون بودیم پول واسم جور نشد برگشتیم هرچی باهاش حرف زدیم که یه سند ملک یا یه کارمند یا هرچی ....پول جور نمیشه ازمون قبول نمیکنه فقط وفقط داد میزنه من با سند رفتم پیشش تا ظهر میگم یه نیابتی بفرستید شهر خودم که این سند رو قبول کنی منو اونجا نگه داشته تا ظهر به مامور زنگ میزنه میگه بیاید این اقا رو ببرید زندان منم هرچی میگم سندم جوره میگه باید بری زندان من فقط پول نقد قبول میکنم منم از تعزیرات اومدم بیرون دیگه با معمور نرفتم برم زندان .. باهمه اینجوریه اصلان با مردم برخورده بدی داره یارو اومده اعتراف ازش بگیره خودش برگه رو مینویسه جواب نمیده چی میگیم هیچی موندیم چکار کنم من فقط میخام قانونی باهم رفتار کنه نه زیاد نه کم ...کمکش ماله خودش ...کجا برم که به دادم برسن این اقا اصلان جواب نمیده فقط و فقط داد بلده یه راهنمایی بکنید برم پیش کدوم ارگانی که به دادم برسه ممنونم از راهنمایتون

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

برید واحد ارزشیابی قضات دادگستری محل اشتغال قاضی گزارش بنویسید