مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

باسلام بنده در اسفند سال 1399 محکوم به پرداخت 53میلیون تومان شدم و بلافاصله اقدام به اعسار از پرداخت و تقسیط کردم که دادگاه مربوطه اعسار و ناتوانی من را تائید کرد و بنده را به پرداخت 5میلیون و اقساط ماهانه 1میلیون نمود وبا اعتراض شاکی مجددا دادگاه تجدید نظر بنده را نهایتا به 18میلیون وجه نقد و پرداخت ماهانه 1ونیم میلیون محکوم کرد. کلیه این موارد قبل از اجرائیه انجام شده و تاکنون حکم اجرائیه برای من صادر نشده بود.
سوال من این است که آیا برآورد خسارت تاخیر و تادیه که هنوز محاسبه نشده است در کل به میزان اقساط من اضافه خواهد شد یعنی ماهانه همان یک و نیم میلیون تومان را خواهم داد و نقدا 18میلیون را پرداخت خواهم کرد یا کلا باید خسارت تاخیر را یکجا بدهم؟

پاسخ ها :

سیده زهره قائمی

سیده زهره قائمی :

سلام . روز بخیر . 18 میلیون تومن پیش قسط پرداخت می کنید و ماهیانه یک و نیم میلیون پرداخت می کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به محض شروع به اجرای حکم خسارت محاسبه می شود و اگر اقساط به موقع پرداخت شود مجدد محاسبه نمی شود

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام خسارت تاخیر رو هم بایستی به صورت ماهیانه یک ونیم میلیون تومان پرداخت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر چه در رای دادگاه نهایی شده اجرائیه بر همان اساس صادر میشود.