مشاوره حقوقی رایگان - تحویل منزل

یا سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد را پیش فروش نموده ام و در هنگام تحویل خریدار تقاضای خسارت دیرکرد نموده است و از تحویل چک و پاس نمودن چک تحویل امتناع مینماید.
این در حالی است که با توجه به موعد تنظیم سند که حدود یک ماه آینده است باید تسویه حساب نهایی و تعیین خسارت دیرکرد هنگام تنظیم سند و کسر از چک نهایی ساختمان انجام پذیرد. و همچنین دیرکرد به علت قوه قهریه ( همه‌گیری ويروس کرونا ) بوده است.

سوال بنده اینست که آیا با توجه به قید شدن حق فسخ در صورت پاس نشدن هرکدام از چکها در قرارداد بنده میتوانم به علت امتناع ایشان از تحویل گرفتن منزل و پاس نکردن و تحویل ندادن چک در این مرحله قرارداد را فسخ نمایم یا خیر؟؟
متشکرم

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

اعلام نظر در مورد فسخ قرارداد مستلزم مطالعه تمام قرارداد است
ولی برای حفظ حقوق حتما تحویل را از طریق اظهارنامه قانونی اطلاع دهید ،همچنین در صورت لزوم این موضوع را تامین دلیل نمایید.