مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تحویل آپارتمان

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده اسفند 98 یک واحد آپارتمان پيش خرید کردم قرار بود اسفند 99 تحویل دهد ولی متاسفانه سازنده آپارتمان در موعد مقرر آماده نکرده بود و من از سازنده شکایت کردم تا خسارت دیر کرد تحویل را بگیرم ولی قا‌ضی حکم داده که چون سند به نام نزده اید نمی‌توانید خسارت دیر کرد بگیرید میخواستم راهنمایی بفرمایید که این حکم درست است و من باید منتظر بمانم تا سند زده شود و دوباره شکایت کنم یا نه؟ لطفا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا اظهارنامه ارسال نماید چنانچه در قرارداد پیش فروش، پیش فروشنده به تعهدات قراردادی خود عمل ننماید و قادر به تحویل ملک در موعد مقرر نباشد، پیش خریدار می تواند خسارات وارده را از وی مطالبه نماید.اگر پیش فروشنده تاخیر در انتقال سند رسمی داشته باشد، موظف است که روزانه به میزان یک هزارم مبلغ قرارداد را بپردازد.