مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تحویل آپارتمان

با سلام. بنده در ابان ماه 1400 یک واحد اپارتمان پیشفروش را خریداری نمودم و موعد تحویل تیرماه 1401 بوده و متاسفانه سازنده اپارتمان را هنوز تحویل نمی دهد. از یک طرف در قرارداد قسمت خسارت دیرکرد نه مبلغی تعیین شده و نه جمله ای امضا شده. لازم به ذکره که یکی از چک های بنده حدود 2 هفته بعد از تاریخ چک پاس شد که در این مدت فروشنده دادخواست نسبت به فسخ قرارداد را داد که با پاس چک دیگر پیگیری نکرد. سوال بنده اینست که با توجه به شرایط قرارداد امکان گرفتن خسارت دیرکرد وجود دارد یا محکوم می شوم و اگر بخواهم برای اینکار وکیل بگیرم حدود هزینه چقدر است؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو نتیجه دادخواست فسخ معامله را پیگری کن ، بعد که خونه را تحویل گرفتی دادخوست الزام به سند، بعد که سند را گرفتی دادخواست خسارت .... هر وکیل برای هرگدام از این پرونده ها مبلعی را پیشنهاد می دهد که من برای هرکدام مبلغ 20 میلیون تومان پیشنهاد میدم البته تعرفه خیلی بیشتر از این مبلغ است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

جهت پاسخ کامل وجامع نیاز به مطالعه قرارداد میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما بر اساس مفاد و بندهای قرارداد قدرت مانور دارید نه بیشتر