مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تحویل آپارتمان

سلام. میخواستم از شما بپرسم که محاسبه جریمه تاخیر تحویل آپارتمان به نرخ روز هست؟ آپارتمانی که قرار بوده سال نود تحویل بدهند سال نود و چهار تحویل دادند و بعد از شکایت و کارشناسی که سه سال پیش انجام شده، الان مبلغ جریمه رو به قیمت سه سال پیش می خواهند پرداخت کنند. در حالی که ما سه سال منتظر رای بودیم و الان قیمت آپارتمان نسبت به سه سال پیش خیلی فرق کرده. آیا نباید به نرخ روز محاسبه شود؟

پاسخ ها :

محاسبه خسارت تاخیر در تحویل آپارتمان خسارت تاخیر در تحویل آپارتمان خسارت دیرکرد تحویل آپارتمان محاسبه خسارت به نرخ روز خسارت تاخیر تحویل آپارتمان خسارت دیرکرد خسارت تحویل آپارتمان