مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد و ارجاع به دیوان عدالت اداری

کارشناس محترم خدمت شما و کلیه همکاران عزیزتان عرض سلام و عرض ادب دارم .
احتراما به استحضار میرسانم اینجانب مدت 4سال و7ماه جهت سازمان مدیریت وبرنامه ریزی به صورت تمام وقت کار کرده ام که نحوه کارکرد و پرداخت دستمزد به اینجانب به صورت حجمی بوده است یعنی در ازای آمارگیری از اماکن و اشخاصی که از طرف سازمان مشخص می شد پس از انجام آمارگیری و درستی و صحت اطلاعات جمع آوری شده به اینجانب دستمزد پرداخت میشد .
لازم به ذکر میدانم که مابین سازمان و اینجانب هیچگونه قراردادی کاری منعقد نگردیده است تاکید میکنم هیچگونه قراردادی !!!!
ضمنا اینجانب جهت ادعای رابطه کاری خود با سازمان فقط میتوانم کارتهای صادره یکساله که توسط واحد حراست سازمان صادر و ممهور گردیده است و شهادت شهود کسبه هایی که از آنها آمارگیری میکرده ام و تعدادی ازهمکارانی که همانند من در سازمان کار میکردند را جهت ادعای خود ارئه نمایم .
نحوه دریافت دستمزد نیز بدین صورت بود که پس از آمارگیری و تایید اطلاعات جمع آوری شده در واحد مالی سازمان با اخذ رسید از اینجانب پرداخت به صورت نقدی صورت میگرفت .
پس از اخراج اینجانب از سازمان، جهت دادخواهی به اداره کار مراجعه نمودم و شکایتی تنظیم و ارایه نمودم که تاریخی جهت دادرسی تعیین گردید در تاریخ مقرر نماینده حقوقی سازمان در جلسه حضور نیافت و کار به مرحله تحقیق میدانی کشیده شد که کارشناس اداره کار به سازمان مدیریت مراجعه و اظهارات آنها را به عنوان نتیجه تحقیق در گزارش خود لحاظ نموده بود که در آن قید شده بود که اینجانب فقط به مدت 5روز در ماه برای سازمان کار کرده ام. که خلاف واقعیت می باشد.
در رای صادره اداره کار ادعای اینجانب رد شد و رای به سود سازمان صادر گردید و در دادگاه تجدید نظر نیز مجددا به نفع سازمان رای صادره تایید شد .
در پایان متذکر میشوم که به غیر از دستمزد هیچگونه مزایای دیگر از جمله بیمه، حق اولاد، اضافه کار، سنوات و عیدی دریافت ننموده ام که در اعتراض به این در رای آمده بود که این مزایا به صورت نهفته در دستمزد پرداخت شده است
سپاسگزارم اگر راهنمایی کنید میتوانم با شرح حال فوق کار به جایی ببرم یا نه و بیمه تامین اجتماعی خود را در سابقه ام لحاظ کنم یا خیر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتری دارد
اما بدون راهکار نیست
لطفا جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام بدهید لطفا

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خب شما نسبتاً همه مسیر ها را طی کرده ایید.با توجه به دو رأی اخذ شده شما باید به دیوان عدالت اداری مراجعه وطرح شکایت بر علیه اداره کار نمایید با این توضیح که اینبار شما باید مدارکی ارائه نمایید که به صورت تمام وقت در آنجا شاغل بوده ایید .که یکی از این دلایل شهادت شهود اعم از کسبه وخصوصاً همکارانتان است.ضمن اینکه اگر دوستانتان هم جنین وضعیت مشابهی دارند ،اگر آنها هم چنین کاری انجام بدهند بی تأثیر نخواهد بود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
شما میبایست به دیوان عدالت اداری مراجعه بفرمایید
شهود خود را نیز معرفی بفرمایید