مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال وصیت نامه با ادعای خیانت در امانت

پدرم سال 80 یه وصیتنامه ای نوشتن و در آن همه چی را به دو پسر خود داده و فقط به 3 دختر خود وصیت کرده که پسرانش کلا 1میلیون پول بدهند و به اجبار پدر دختران آن وصیت نامه انگشت زدند که پدرشان راضی به سفر حج برود در سال 97 پدرم یک وصیت دیگری کردند و در نوشتند دختر و پسر هر کدام حقی که عرف و شرع میگه رو ببرن پدرم سال 98 فوت کرد و بعد یک سال برادر بزرگ که پیش پدرم زندگی میکرد وصیت نامه دومی را از کمد پدر برداشته و از بین برده و الآن به همه دخترا میگه شما حقتان را گرفتید آیا با شهادت پسر دوم و 3دختر و شاهد و اون فردی که هر دو وصیت نامه را نوشته میتوان ادعا کرد که برادرمان خیانت در امانت کرده و وصیت نامه دوم را حذف کرده؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
وصیت نامه دوم به هرحال ازبین رفته و شهادت دخترها نمیتونه خیانت در امانت برادر بزرگتر رو ثابت کنه چون دختران ذینفع در موضوع هستند.
فقط دختران باید ابطال وصیت نامه اول رو از دادگاه بخوان به دلیل اکراه. یعنی بگن که ما به اجبار و اکراه پدرخودمان آن را امضا کردیم. تمایلی نداشتیم

طاهر مصطفی

جناب آقای طاهر مصطفی :

بله می توانید دادخواست استرداد وصیت نامه را با ارائه مستندات و شواهد طرح نمایید

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام نورث نمی‌تواند هیچ یک از وراث را از ارث کلا یا حزئا محروم کند ،ضمنا وصیت آخری ملاک هست و چنانچه زیاده بر ثلث وصیت شود نافذ نیست و باید وراث آن را تنفیذ و قبول کنند در غیر اینصورت به موجب قانون عمل خواهد شد