مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

با سلام خانم بنده خانه خود را بمبلغ 70 میلیون تومان برایم وثیقه گذاشت و محکوم به حبس تعزیری شدم وکیل شاکی و مدیر اجرای احکام شهرستان خرم آبا اظهار داشت در صورت رضایت شاکی مزایده توقف میگردد 100 میلیون به شاکی دادیم در روز مزایده و خانمم هیچگونه اطلاع حقوقی نداشت . متاسفانه برگزار گردید در حالیکه وکیل شاکی پول گرفت و خانمم را فریب داده . قیمت ملک در سال 1399 برج 5 زدن 650 تومن در حالیکه دو طبقه یک میلیاردو پانصد ارزش داشته . و ابلاغ اعتراض به کارشناس یک هفته بعد از تاریخ قانونی پیامک شده و از طرفی برنده مزاعده ده درصد که ابتدا باید میریخته برا مزایده که 65 میلیون تومن میباشد را 59 میلیون ریخته البته در اجرای احکام اشنا داشته و در صورت جلسه مزایده قید شده وکیل شاکی تقاضای توقف مزایده را داده ولی ترتیب اثر داده نشده از طرفی مزایده نیانتی از خرم آباد لرستان به نجف آباد بوده و رضایت نیم ساعت قبل از برگزاری مزایده به خرم آباد فاکس شده و مدیر اجرا گفته فاکس خراب بوده جواب توقف مزایده را بدهیم و از طرفی دارای 8 فرزند و ایثارگر هم میباشم و ابتدا مدیر اجرا احکام خرم اراد گفته با رضایت شاکی حبس منتفی و مزائده لغو که خلافش اتفاق افتاد و با رضایت سالی حبس از دو سال شد 15 ماه و زندان هم رفتم . لطف ترا خدا داره زندگیم متلاشی میشه راهنماییی بفرمایید . ایا جز مستثنیات دین میشود. در مدت زندانی 4 ماه بودم فوری سند بنام برنده انتقال دادن و بچه هامو دارن بیرون میکنن من تازه اومدم مرخصی ترا خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

زهرا مهبودی

سرکار خانم زهرا مهبودی :

سلام اگر برای روز مزایده به شما اطلاعی داده نشده وبدون آگاهی شما مزایده برگزار گردیده پس قطعا مزایده محکوم به بطلان هست وهیچ اثر حقوقی وقانونی بران مترتب نخواهد بود