مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

سلام من سال 83 عقد دائم آقایی شدم یه فرزند 12سال دارم و زن دوم این آقا هستم تو این سالها اندازه موهای سرم عذاب کشیدم از دست زن اول این آقا و شوهرم تا قبل من مرد هوس باز بود که هر روز دنبال یکی بود که همه فامیلش و زن اولش خبر داشتن با من این آقا انسان خداپرستی شد و دست از همه گناهاش برداشته و حدود 9ماه است فوت کرد شوهرم چندماه پیش شکایت کردم برا اثبات زوجیت و ثبت ازواج حالا زن اول این آقا بهانه های مختلف میاره و چنتا وکیل گرفته و حق حقوق منو دارن ضایع میکننند من نه پول دارم نه خانه نه خرجی با یه بچه کوچیک مستاجرم تو بدترین شرایط دارم بسر میبرم ناراحتی معده و کبد دارم سالهاست شما را به خدا یه راهی جلو پام بذارین حق منو دارن پایمال میکنند شوهرم دوتا خانه دار که سالها زن و بچه اولش میشینن و یکیشو میدن اجاره منم با یه دنیا قرض و فشار زندگی شما را به امام رضا به دادم برسید
اگر وکیلی هست محض رضایی خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

اکبر شهبازی

اکبر شهبازی :

سلام با این شماره تماس بگیرید شهبازی هستم وکیل پایه یک دادگستری 09144741042

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

من تهرانم میتونیدتشریف بیارید.ظریفی09121022422ظریفی