مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مردبازن شوهردار

شوهرم بازن شوهرداری فقط بصورت تلفنی دوست شده حالاشوهرزن ازشوهرم شکایت کرده مجازاتش چی میشه تاکیدمیکنم فقط بصورت تلفنی وبقصدسرگرمی وبامیل همون زن اماالان زن ازترس میگه شوهرمن مزاحمش میشده واین رابطه دوسه سال ادامه داشته ولی فقطدرحدحرف زدن ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام از روی پرینت مکالمات و مدت زمان صحبت کردن و پیام های ارسالی طرفین اثبات می گردد که رابطه دو جانبه بوده و صرفا مزاحمت از جانب مرد نبوده است.در این میان می توان از همسر شما به داشتن رابطه نامشروع شکایت کرد که این موضوع نیز راه به جایی نخواهد برد زیرا صرف تماس و پیام فرستادن اثبات رابطه نامشروع نخواهد کرد.

پرسشگر :

ببخشیدیعنی ارتباط تلفنی مجازاتی نداره من ازجواب شمامتوجه نشدم میخوام بدونم شورای حل اختلاف چه مجازاتی براش درنظرمیگیره باتشکر

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

با سلام. با پرينت تلفن و ساير قرائن وابطه هر دو نفر و اينكه كي تماس گيرنده بوده مشخص ميشه . اگر بين دو نفر هيچ رابطه كاري و يا نسبي يا سببي نباشد و رابطه انها توجيه عقلي و عرفي نداشته باشد و سطح تماس ها و پيامها بيشتر حد معمول عرفي باشد رابطه نامشروع دون زنا ثابت ميشه و مجزات ان ١ تا ٩٩ ضربه شلاق خواهد بود كه البته قابل تبديل نيز هست

عطاءاله فراهاني

عطاءاله فراهاني:

سلام/ با استعلام از اداره مخابرات يا مراگز مربوط به خطوط تلفن همراه تعداد تماسها و ارسال پيامكها و اينكه چه كسي تماس بيشتري داشته و پيامك ارسا ل نموده مشخص مي شود/رابطه نا مشروع دون زنا مي باشد و به استناد قانون مجازات اسلامي مجازات آنها شلاق مي باشد