مشاوره حقوقی رایگان - درخواست گرفتن گوشی از همسر برادرم

با سلام
بنده گوشی رو به خانم برادرم امانت دادم تا گوشی تهیه کنه حالا ایشان به مشکل خوردن و دارن جدا میشن گوشی بنده که هم در سامانه همتا به نامم ثبت شده و کارتون دست منه نمیده
عریضه نویس و دفاتر الکترونیک قضایی اظهارنامه فرستادن ولی توجهی نکردن بنده باید خیانت در امانت بفرستم یا استرداد گوشی فقط راه سریع شو میخوام چون شدیدا گوشی مو لازم دارم ممنون

پاسخ ها :

پس ندادن گوشی امانت خیانت در امانت استرداد گوشی