مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن گوشی امانت

بابت خسارت 7 میلیونی دوستم خط و موبایل خودمو به عنوان ضمانت به اسم دوستم کردم سر تاریخ 10 روز مقرر میگه من گفتم یک هفته نمیدهد نه گوشی و نه خط رو کارتن گوشی دستم هست و تنها مدرکی که دارم چت واتساپ و اینستاگرام هست که اسکرین شات دارم که صراحتا گفته نمیدم بهت و ویدیو از صفحه گوشی از همین چت ها ناگفته نماند من آبیک خط رو به نام کردم ولی تهران هم آدرس دارند ایشون ممنون از راهنمایی بزرگوارانه شما سروران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
توجه داشته باشید که توضیحات شما واضح نیست.
در خصوص نحوه و زمان بازپرداخت توضیح نداده اید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هر کس مالی من غیر حق را تصاحب نماید ملزم به استرداد آن است.
برایشان اظهارنامه رسمی ارسال و در صورت عدم توجه شکایت نماییدـ
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با استناد همان مدارک شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسئله به نظر می‌رسد فاقد وصف کیفری است و فقط باید دادخواست حقوقی دهید