مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

با سالم 7 ماه پیش ملکی را در شمال ایران خریداری نمودم که بصورت ورثه بوده که فروشندگان متعهد گردیدند برای اقدام به سند تک برگ ، ضمنا ملک مذکور دارای پنج وراث که دو دختر و دو پسر‌ و مادر بوده که یکی از پسران حق السهم یکی از خواهران و مادر را خریداری‌نموده و با حق السهم خود به دختر خود انتقال می دهد که ملک پس از انتقال‌ سهم ها با سه مالک برادر 2ًسهم و خواهر1 و دختر برادر3 می ماند که پس از فروش برادری که سهم خود را انتقال داده شکایت نموده از بردار و خواهر ‌دختر و اینجانب مبنی بر اینکه قبل از این معامله ایشان یک سهم از برادر خود خریداری نموده روبرو شده ام ، این ادعا در صورتی شکل گرفته که ایشان در قرارداد اولیه به عنوان معرف ملک مذکور و به عنوان مذاکره کننده حضور داشته و ضمنا قرارداد را به عنوان شاهد امضا نموده و ثمن اولیه معامله به حساب ایشان واریز گردید و پس‌ از‌ گرفتن کد رهگیری هیچگونه انتقالی‌‌ مبنی بر انتقال سهم ثبت نگردید (ایشان در کلیه امور حضور داشته چه بعنوان شاهد و یا‌ معرف ملک و یا تسهیل کننده معامله ‌دریافت کننده بخشی از ثمن معامله و انجام امور وکالت ‌غیره) حال اینجانب‌ پس‌ از دوندگی‌ بیشماره موفق به گرفته سند گردیدم ضمنا در طول تمامی مدت قرار داد تا زمان تحویل سند کاملا متعهد بوده ‌هیچگونه تاخیری در پرداخت ها صورت نگرفته بلکه در عوض فروشندگان به تعهد های زمانی خود عمل ننموده حال با شکایت فضولی مواجه گردیده ام . تشکر از پاسخگویی و راهنمایی

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...به نظر میرسه که بصورت ضمنی معامله را تنفیذ کرده انددبنابراین ایراد عدم نفوذ پذیرفته نیست