مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کارتم

سلام حسابم بانکیم دو روزه پلیس فتا خراسان رضوی مسدود کرده رفتم دادگاه و بانکی هیچگونه پاسخی بهم ندادن به نظرتون چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما باید با مراجعه به پلیس فتا استان خراسان رضوی از علت انسداد حساب خود اطلاع حاصل کنید و پیگیر رفع آن باشید .
موفق باشید

محمود رنجبر

محمود رنجبر :

باید نامه ای که بانک براساس آن مسدود کرده بگیرید ببینید کدام مرجع دستور مسدود شدن داده به آن مرجع مراجعه نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به همان مرجع توقیف کننده حساب ، مراجعه نمایید و پیگیری نمایید