مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا با اطلاع صاحب امضا

با سلام
حدود 4 سال پیش با توافق 2 نفر از دوستانم اقدام به ثبت شرکت کردم ولی به علت اینکه یکی از دوستان در مسافرت بود بنده تمامی اسناد مورد نیاز ثبت شرکت شامل اساس نامه - شرکت نامه و سایر مدارک رو با امضای دوستم امضا کردم در طی این چند سال هم هیچ موردی پیش نیومد که به امضای دوستم نیاز باشه و ایشان هیچ گونه امضایی برای شرکت انجام نداده. حالا با گذشت چند سال به علت یک سری مشکلات پیش اومده بین من و دوستم ایشون از من شکایت کرده با این عنوان که با جعل امضای ایشون اقدام به ثبت شرکت کردم و تهدید کرده که در خواست انحلال شرکت رو میده.

خاطر نشان کنم که...
1- بر اساس پیامک هایی که بین من و دوستم رد و بدل شده ایشون به من اعلام کرده که می تونم بجای ایشون اسناد مربوط به شرکت رو امضا کنم ، متن یکی از پیامک ها ( اسناد شرکت رو بجای من امضا کن - نمونه امضا برات فرستادم)
2- طبق پیامک ها ایشون بعد از ثبت شرکت هم در جریان وجود و ثبت شرکت بوده است.
3- امضاهایی که زیر اسناد بجای ایشون زدم غیر حرفه ای و کاملا جعلی بودن اونا مشهوده و خیلی راحت میشه تشخیص داد که کسی بجای ایشون امضا زده.
سوال من اینه
آیا من در دادگاه حتی با وجود اطلاع صاحب امضا به جرم جعل محکوم میشم؟
آیا امکان انحلال شرکت بخاطر همچین کاری وجود داره؟

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

1-با توجه به اینکه ایشون از این موضوع اطلاع داشتن،این حق رو ندارند از شما شکایت کیفری کنند،چون دادسرا قرار منع تعقیب صادر خواهد کرد(پیامی که از طرف ایشون به شما داده شده خیلی مهمه،و باید اطلاع داشته باشید که مالکیت شماره همراه که از اون پیام داده شده متعلق به ایشون)2-موارد انحلال شرکت در قانون مربوطه پیش بینی شده،و این مورد شاملش نمیشه