مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد سازنده

با سلام و احترام. بنده و دو همسایه دیگر ملکی جهت ساخت آپارتمان در اختیار سازنده قرار دادیم و قرار شد به مدت 12 ماه تکمیل کند که متاسفانه این کار را انجام نداد و ساختمان را در شرایط 70 درصد روند کار، رها کرد و بنده از ایشان شکایت الزام ایفای تعهد را کردم و رای آوردم. حالا سوالی که دارم برای اجرای حکم سازنده متواری هست و هیچ ملکی به نام او نیست و خود من و شرکا توان ساخت و تکمیل ملک را نداریم در این شرایط قانونی چه دستوری میدهد؟ شایان ذکر هست که این ساختمان هیچ سندی هم به نام سازنده نزدیم و این که بخواهیم به حقمان برسیم باید چی کار کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس.

پاسخ ها :

الزام به ایفای تعهد سازنده متواری شدن سازنده ملک سازنده ملک ملک