مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و ممنون از شما من پشت چک پسرم را امضا کردم برای ضمانت اگر نتواند بپردازد چه عواقبی برای من دارد. در ضمن بنده شاغل هستم.

پاسخ ها :

یک وکیل

عموما افراد در موارد شایع، پشت چک را به عنوان ظهرنویسی امضا می‌کنند و نه به عنوان ضمانت .به هر حال در صورتیکه شما ضمانت پرداخت وجه چک را بعهده گرفته باشید در صورت عدم پرداخت توسط صاحب چک مسئولیت پرداخت بعهده شما می باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما و پسرتان به صورت مشترک مسئول پرداخت هستید. در صورت عدم پرداخت شما محکوم به پرداخت و فرزندتان نیز با محکومیت کیفری روبه رو خواهد شد.
در صورت نیاز به مشورت بیشتر لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید