مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام من واسه 15 ت که محکوم شدم اعسار بزنم ماهی چقدر قسط بندی می کنند و چطوری باید پرداخت کنم

پاسخ ها :

یک مشاور

در اعسار دادگاه با توجه به دلایل شما و وضعیت زندگی و درآمدی که دارید پس از احراز قانونی آن دستور به تقسیط و مهلت دار شدن بدهی شما می دهد. میزان آن بسته به نظر دادگاه متفاوت است .

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . ترتیب پرداخت اقساط فقز در اختیار قاضی میباشد و شرایط پرداخت قابل حدس نیست .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و در

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام بسته به نظر قاضی و شرایط شما دارد