مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

ممکن هست که وکالت طلاقی که به همسرم دادم و قرار بود 1 سال بعد باطل بشه ولی الان همسرم قبول نمیکنه که باطل بشه، میتونم خودم باطلش کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باید متن وکالت را دید بلاعزل است یا خیر و موضوع تعهدات هم مهم است.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگروکالت بلاعزل باشد خیر
درصورت بلاعزل بودن وکالت درصورتیکه حق انتخاب وکیل دیگرراازخودسلب نکرده باشید میتوانید یک وکیل دیگرنیزانتخاب کنیدکه دونفروکیل بنحو اجتماع دروکالت درطلاق وکیل باشند تازن به تنهایی نتواندازوکالت درطلاق استفاده کند