مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال سند توسط وراث

سلام ، ملکی که 50 سهم آن را با پدر خانمم شریک بودم سال 97 در حضور همه خانواده و با امضای یک فرزند ذکور و یک فرزند مونث و عروسشان بعنوان شاهد خریداری و با مبایعه نامه دستی و پس از یک هفته عینا با مبایعه نامه رسمی و امضا سه شاهد دیگر و اقرار دریافت وجه با سند وکالت تنظیمی که یکسال پیش انجام شده بود به نام خود انتقال دادم. سه ماه بعد فوت شدن الان بعد از گذشت سه سال همه وراث به ناحق و با سند سازی مدعی کهولت و محجوریت پدر هستند و درخواست ابطال سند دارند. آیا با توجه به حضور و امضا فرزندان بعنوان شاهد این امکان حتی در صورت سند سازی و دریافت محجوریت فراهم میباشد؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم محجوریت فروشنده صادر بشود و
در حکم دادگاه ، تاریخ محجوریت به زمان انعقاد عقد ، تسری داده شود ، معامله قابل ابطال خواهد بود