مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت طرف معامله و ابطال سند

اسفند 96 خانه ای خریدیم که فروشنده اش کلی بدهی داشت سند توقیف شد 2 سال دوندگی کردم تا رضایت شاکیان رو رفتم. 98 سند زدم هیچ کدام از فرزندانش مداخله ای نکردن و از یکدیگر تنفر داشتن. اسفند 98 فروشنده تصادف کرد و ضربه مغزی شد و دست و لگنش هم شکست. خواهر زاده اش با دیدن وضعیت بالینی پرونده محجوریت برایش تشکیل داد پزشکی قانونی تاریخ شروع حجر را 6ماه تا یک سال قبل اعلام نمود. قاضی پرونده تاریخ شروع حجر را 20 اسفند 96 یعنی تاریخ تنظیم قرارداد فروش منزل اعلام نموده. آیا در قانون شخص مدیون و مقروض محجور میباشد.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید به حکم حجر صادره اعتراض کنید و تاریخ اونرا به بعد از تاریخ قرارداد خود تغییر بدید