مشاوره حقوقی رایگان - اثبات محجوریت قلابی

با سلام و احترام
برادرم چند سال قبل از پیرمردی خانه ای خریده و بعد از مدتی به فرد دیگری فروخته و او نیز به فرد دیگری فروخته بود.
حال بعد مرگ پیرمرد فرزندانش با گرفتن حکم محجوری حکم استرداد خانه را گرفته و خریدار آخر را از خانه بیرون کرده اند.
طبق عرف میگوند که افراد باید از یکدیگر شکایت کنند. جالب اینجاست که پیرمرد وجه خانه را دریافت کرده ولی حکم دادگاه مبنی بر فریب پیرمرد حکم کرده که استرداد وجه وراث را نیز ملزم نکرده.
به این ترتیب چند خانواده را دچار عذاب و بیچارگی نموده اند.
آیا راهی هست که پس از دو مرحله تجدید نظر و این رای ظالمانه و مسخره و خلاف، بشود حکم را برگرداند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به حکم حجر اعتراض کنید