مشاوره حقوقی رایگان - ساخت آلاچیق و لانه کبوتر روی سقف ساختمان

با سلام
من در ساختمانی 3 طبقه و در طبقه سوم زندگی میکنم. یکی همسایگان روی سقف خانه بنده اقدام به ساخت لانه کبوتر (حدود 20 متر) و یک آلاچیق کرده همچنین هیچکدام از بقیه افراد ساختمان با این کار وی موافقت نکرده بودند و بارها هم تذکر کلامی دادیم اما هربار بجای معذرت خواهی با داد و بی‌داد جلوی همسایه‌ها ایستاده بعد که پای پلیس به جریان افتاد قول جمع کردن تمام وسایل پشت‌بام در مدت 3 ماه رو دادند اما الان بیشتر از 6 ماه گذشته و با تذکر دوباره‌ای که دادیم اینبار دست به یقه همسایه شده و شروع به تهدید کرده. میخواستم بدونم که چطور باید از ایشان شکایت کنم و برای شکایت باید با چه عنوانی شکایت کنم.

پاسخ ها :

معصومه  ياوري كرماني

معصومه ياوري كرماني :

استان :

با سلام پشت بام جزء مشاعات ساختمان می باشد که امکان تصرف ان توسط احد از مالکین میسر نمی باشد شما در خصوص تصرف می بایست دعوی تصرف عدوانی وفق ماده 690 را علاوه بر دعوی ضرب و جرح و فحاشی مطرح نمایید