مشاوره حقوقی رایگان - تملم زمین توسط سازمان مسکن و شهرسازی

سلام و خسته نباشید خدمت همه بزرگواران و وکلا.
من سال 91 یک قطعه زمین مسکونی در وسط شهرک خریدم به صورت قولنامه ای با کاربری مزروعی و مسکونی که میگویم منظور جزء شهر شده و دارای امکانات آب و برق و غیره است و سند ثبتی نیست و کل شهرک بالای دو هزار منزل مسکونی همه قولنامه ای و با این شرایط است.
الان بعد از 10 سال که خونه ساخته ام مسکن و شهرسازی شکایت کرده که املاک دولت را تصرف کرده ام. در صورتی که زمین تا یک سال بعد از خرید ما هم متعلق به شخص بوده و سال 1376 از طریق کمیسیون ماده 56 مزروعی بودن اثبات کرده بود و چند هکتار از ملی شدن خارج کرده بودند و ما هم خبر نداشتیم که یک سال بعد از خرید ما مسکن و شهرسازی با اعتراض به رای دادگاه برنده شده است. الان ما خونه ساختیم و دچار شکایت مسکن و شهرسازی شدیم و درخواست تخریب داده است. از همسایه های ما هم شکایت نکردند فقط از من شکایت کرده اند. کل سند زمین های شهرک به اسم مسکن و شهرسازی خورده است.

لطفاً راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری بررسی بشود
راه حل قانونی وجود دارد