مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای دادگاه بدوی در تجدید نظر

سلام. یک پرونده ملکی از سال شصت و نه در قزوین داریم. سی هکتار از زمین های کشاورزی پدرم را دولت وقت تملک کردند. قرار شد به ازای آن هزار متر زمین بدهند. اسناد همگی موجود است در دادگاه بدوی دیوان عدالت اداری رای به نفع ما صادر شد ولی بعد از اعتراض سازمان مسکن و شهرسازی به دادگاه تجدید نظر ارسال شد و دیروز حکمی به این صورت ( نقض دادنامه بدوی و حکم به رد شکایت صادر شد) منظور این حکم چیست و باید چی کار کرد؟ پیشتر از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
رای صادره حاکی ازموفقیت بنیادمسکن درمرحله تجدیدنظروعدم اثبات ادعای جناب عالی است،بعبارت دبگرحکم بنفع بنیادصادرگردیده است