مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت حق مرخصی استفاده نشده کارگر

سلام. بنده 13 سال در فروشگاهی مشغول به کار بوده ام اما طی این سال ها حقوق قانونی و مرخصی و سنوات دریافت نکرده ام. میخواهم بدانم اگر از کارفرما شکایت کنم مرخصی های نرفته و سنوات گرفته نشده و عیدی های گرفته نشده بر چه اساس پرداخت می شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تمام مبالغی که دریافت نکردید طبق قانون کار به شما تعلق می گیرد.

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

سنوات و عیدی دریافت نشده با صدور حکم اداره کار پرداخت می شود .
مرخصی های استفاده نشده در هر سال صرفا تا سقف 9روز قابل مطالبه هست و باید دلایل عدم پرداخت و استحقاق بر دریافت مرخصی استحقاقی را شما اثبات کنید.