مشاوره حقوقی رایگان - حق مرخصی استفاده نشده

سلام، روز خوش.

کارگران از 26 روز مرخصی سالانه 9 روز آن را می‌توانند ذخیره کنند. میخواستم بدونم اگر کسی از 17 روز باقی مانده مرخصی ها استفاده نکند، مرخصی او از بین میرود یا شرکت موظف است هزینه مربوط به مرخصی های باقی مانده را پرداخت کند؟ اگر این طور است شیوه و زمان پرداخت به چه شکل است؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بستگی داره به نیاز شرکت اگر مستخدم رااحتیاج داشته باشدبطوریکه اجازه مرخصی ندهد بالطبع باید اجور آن پرداخت کند اما درصورت عدم نیاز بایداستفاده کند مگر آن مقدارقانونی