مشاوره حقوقی رایگان - رد گزینش ناجا

سلام من سال 99 ثبت نام کردم استخدامی نیروی انتظامی تمام مراحلشم تموم کردم قبول هم شدم قرار بود 15 همین اردیبهشت اعزام بشم
ولی بخاطر اعتیاد و سرقت پدرم ردم کردن آیا راهی هست اعتراض کنم ؟

پاسخ ها :

رد گزینش ناجا به دلیل سوء پیشینه پدر رد گزینش ناجا به دلیل اعتیاد پدر اعتراض به رد گزینش ناجا رد گزینش ناجا گزینش ناجا