مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود نام فرزند در شناسنامه پدر

سلام
پدرخانم بنده چند وقتی هست که فوت کرده اند ، ایشان صاحب 11 فرزند بودند که به تازگی متوجه شده ایم که نام سه فرزند آخر ایشان در شناسنامه شان ثبت نشده.
احتمالاً در زمان انحصار وراثت و تقسیم اموال آن مرحوم دچار مشکل خواهیم شد.
حالا سوال من اینه که برای اضافه کردن نام این سه فرزند چه باید کرد و اینکه آیا انحصار وراثت و تقسیم ارث بدون خبر این سه نفر صورت میگیرد؟
یعنی میتونن بدون اینکه اینها متوجه بشن تقسیم ارث کنن و به اینها چیزی نرسه؟

پاسخ ها :

تقسیم ارث در صورت نبودن نام فرزند در شناسنامه عدم وجود نام فرزند در شناسنامه پدر تقسیم ارث انحصار وراثت شناسنامه ارث ثبت احوال