مشاوره حقوقی رایگان - ارث از پدر در صورت نبودن نام در شناسنامه پدر

ارث
وقتی بدنیا امدم برادرم اسم من و به عنوان فرزند در شناسنامه خودش ثبت کرده بود و حالا هم برادرم که در شناسنامه من فرزندش بودم فوت کرد و هم پدر اصلیم که من فرزندش هستم فوت کرده ایا وراث میتوانند من را از ارث پدر اصلیم حذف کنند و من نمی خواهم از برادرم که فوت کرد از بچه هاش که حقم نیست ارث بگیرم من دوست دارم از ارث پدر واقعیم بگیرم ولی نام من در شناسنامش درج نشده در شناسنامه برادرم درج شده که متاسفانه هر دو فوت کردند خواهش مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مینا خدابنده

سرکار خانم مینا خدابنده :

سلام
شما فقط از پدرتون ارث میبرید