مشاوره حقوقی رایگان - قاضی

با سلام و خسته نباشید آیا وقتی که دادستان یا بازپرس یا دادیار، تحقیق پرونده را کامل کند و به دادگاه برود می‌شود اطلاعات جدیدی به آن افزود؟

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
دادگاه هر تحقیقی که لازم بداند انجام خواهد داد و اگر تحقیقات دادسرا را ناقص بداند ،میتواند تکمیل تحقیقات را از دادسرا درخواست کند و پرونده را به دادسرا اعاده کند.
موفق باشید