مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

پانزده ماه حبس تعزیری که به تایید دادگاه تجدید نظر استان رسیده و حکم قطعی شده ولی به صورت غیابی ولی محکوم در دسترس نیست با وجود این که ابلاغیه ها را رویت کرده و در جلسه دادگاه حاضر نشده حالا تکلیف چه میشه وثیقه هم که نگذاشته. باو جود اخطار دادگاه خود را به زندان معرفی نمیکند.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید حکم جلب بگیرید و خودتان پیگیر دستگیری متهم باشید متاسفانه نیروی انتظامی برای شما این کار را انجام نمی دهد

فاضل پارسایی

جناب آقای فاضل پارسایی :

براساس ماده 13 قانون ابلاغ الکترونیک در صورت مشاهده ابلاغیه توسط خوانده یا متهم و محکوم ؛ حکم صادره حضوری ست ولو آنکه در جلسه ی رسیدگی حاضر نشود .