مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت هرمی

سلام. بنده حدود دو سال پیش وارد شرکت یونیک فاینانس شدم و گول تبلیغات و بازی با جملاتشون رو خوردم و سرمایه گذاری کردم. همچنین به چند نفر هم معرفی کردم که از دوستان و فامیل هستند و الان پول و سود همه از بین رفته است. چطوری میتونیم از اون نفر اصلی شکایت کنیم؟ تحت چه عنوانی شکایت کنیم؟ آیا برای من هم مشکلی پیش می آید؟ البته شاکی خصوصی ندارم.

پاسخ ها :

شکایت از شرکت هرمی شکایت از لیدر در شرکت هرمی شرکت هرمی یونیک فاینانس شرکت هرمی