مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار جهت انتقال سند

با سلام و عرض ادب. من خودرویی را در تاریخ تیر ماه 99 فروختم و تمام مدارک خودرو را نیز تحویل ایشان دادم. در مبایعه نامه ذکر شده حداکثر ظرف مدت یک ماه بایستی نسبت به انتقال سند اقدام نماید ولی تاکنون هیچ اقدامی از طرف ایشان صورت نگرفته با توجه به این که پلاک نیز به نام بنده می باشد .
به دفتر پیشخوان قضایی مراجعه کردم و دادخواست تنظیم کردم و در دادخواست خواستم که به خوانده الزام شود نسبت به فک پلاک و تنظیم سند اقدام نماید ولی گفتند که این جا فقط می توانید جهت انتقال سند دادخواست بزنید و برای فک پلاک نمیتوانید مطلبی بنویسید و بایستی فک پلاک را از طریق پلیس راهور اقدام نمایید. حالا شما من رو راهنمایی کنید بهترین مسیر جهت رسیدن به مابقی ثمن خودرو و فک پلاک و همچنین انتقال سند چه مسیری می باشد؟ خدا پدر و مادرتان را بیامرزد. ممنونم.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سلام.به دفترخدمات قضایی مراجعه کنیدوبرای خریداراظهارنامه ارسال کنیدوبه ایشان مهلت یک هفته ای جهت فک پلاک بدهید.پس ازیک هفته ازارسال اظهارنامه به پلیس راهورمراجعه کنید