مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایداری

سلام، وقت بخیر. بنده حدود 15 سال در یک ساختمان 4 طبقه سرایدار بوده ام با حقوق بسیار کم و بدون عیدی و سنوات و بیمه و قراردادی هم با مالک ندارم. روز اول به من گفتند که تو رو بیمه نمیکنیم به همین دلیل مجبور شدم روز ها تا ساعت 5 در بیرون کار کنم و بیمه شدم و بقیه ساعات و پنجشنبه و جمعه ها در ساختمان بودم و تمامی کارهای یک سرایدار تمام وقت را انجام میدادم و حتی پسر و خانم من هم تمام وقت در ساختمان بودند. حالا بعد از 15 سال گفتند باید تخلیه کنید. آیا من با وجود این که قراردادی ندارم و در جای دیگری بیمه بودم، میتوانم ادعایی داشته باشم؟
ممنون و سپاس از محبت شما. خوشحال میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همزمان جایی دیگر بیمه بودی نمیتونی برا بیمه اقدام کنی اما حق وحقوق خودت و خانواده ات را می توانی باحکم اداره کار بگیری