مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت چک و خسارت تاخیر تادیه

در سال 95 از یک شرکت بابت مطالبات یک فقره چک دریافت کردیم بعد از مراجعه به بانک جهت وصول چک معلوم شد به همین شماره چک در یکی از شعبات شهرستان 10 برابر مبلغ چک ما، چک توسط متصدی بانک وصول گردید و چک ما توسط شعبه ضبط گردید بعد از مراجعات متعدد از شرکت صادر کننده چک معلوم گشت چکی که در شهرستان وصول شده توسط اشخاص جعلی بوده و این شرکت در دادگاه علیه بانک شکایت کرده و در سال 99 حکم گرفته و بانک محکوم به پرداخت مبلغ وصول شده بعلاوه تمامی هزینه های دادرسی و هزینه وکیل و همچنین بابت خسارات تاخیر سود 17.5 درصد تعیین شده است.
بنده بعد از نامه نگاری با واحد حقوقی بانک و طی جلسه با عوامل حقوقی ، اینچنین اظهار می نمایند که ما بعد از نامه نگاری مجدد فقط لاشه ی چک را به شما می دهیم و هیچگونه بانک به شما بعد از گذشت 5 سال خسارت و تاخیرات پرداخت نمی نماید و می گوید از شرکت صادر کننده چک مطالبه کنید و همچنین شرکت هم می گوید ما در زمان پرداخت چک وجه داخل بانک تامین بوده و بانک قصور و اهمال کرده است.
می خواستم بنده را راهنمایی بفرمایید که چکار باید در این خصوص انجام دهم.
با تشکر

پاسخ ها :

سعيد  احمدي

سعيد احمدي :

با سلام به نظر بنده میتونین از بانک مطالبه نمایید.