مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

با سلام،
اینجانب دارای سابقه کار حدود 27 سال میباشم. که حدود 20 سال اخر ان در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم با حقوق خالص دریافتی ماهانه در حدود 9 میلیون تومان.
سوال من این است که در صورت استعفا و پرداخت بیمه توسط خودم در سه سال باقیمانده، ایا میتوانم با حداکثر حقوق بازنشسته شوم؟
و حداکثر حقوق بازنشستگی چه مقدار است؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله در صورتي كه به اندازه حقوقي كه دريافت ميكنيد به نسبت ان بيمه پرداخت شود ميتوانيد به همان انداره از بيمه حقوق دريافت كنيد و با مراجعه به اداره كار مقدار نسبت حقوق و بيمه شما مشخص ميشود و همچنين مقدار حقوق بازنشستگي شما نيز تعيين ميشود

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام پاسخ همکار گرامی کاملا اشتباه است