مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اجتماعی روستاییان

سلام آیا بیمه اجتماعی روستایی با تامین اجتماعی یکیست؟ کدومش بهتره؟ آیا میشه با هم جمعش کرد؟ هم ارزانتره هم بهتره؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

متفاوتند. تشخیص بهتر بودن بسته به شرایط فرد دارد.

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
خیر این دو بیمه باهم فرق دارند.
بیمه تامین اجتماعی مزایای بیشتری نسبت به بیمه روستایی دارد. مثلا دفترچه خدمات درمانی میتوانید داشته باشید یاحقوق بازنشستگی با مبلغ بالا. ویا ازکار افتادگی و اخذ مستمری
ولی حق بیمه‌تامین اجتماعی گرانتر از بیمه روستاییست.
ولی بیمه روستایی مزایای کمتری دارد. فقط بازشستگی و در بعضی موارد ازکار افتادگی و مستمری و به نسبت تامین اجتماعی مبلغش کم هست.
به نظرم نمیشه دو بیمه رو باهم‌جمع کرد