مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بانک و بیمه تامین اجتماعی

باسلام. آیا کارمندان بانک می‌توانند در کنار بیمه بانک
حق بیمه مشاغل آزاد به تامین اجتماعی پرداخت کنند و در آینده از هر دوسازمان بازنشستگی بگیرند؟
آیا بیمه بانک و تامین اجتماعی را میتوان باهم ادغام و همپوشانی کرد؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

بهرمندی از مزایای بازنشستگی سازمان تأمین اجتماعی با هیچ مرجع دیگری قابل جمع نیست

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

بهرمندی از مزایای بازنشستگی سازمان تأمین اجتماعی با هیچ مرجع دیگری قابل جمع نیست