مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام ایا اداره بیمه تامین اجتماعی اجازه دارد که حساب بانکی افراد بدهکار بابت نپرداختن حق بیمه مسدود کند و اون حسابی که کمکهای دولت واریز میشود و ایا من میتوانم سابقه خود را کنسل کنم چون توان پرداخت بدهی به اداره را ندارم

پاسخ ها :

مسدودی حساب بانکی توسط بیمه تامین اجتماعی مسدودی حساب بانکی لغو بیمه بیمه تامین اجتماعی بیمه