مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام من سال 1380 به عنوان نایب رئیس یک شرکت معرفی شده بودم به مدت 2 سال و اکنون شرکت بیمه تامین اجتماعی چون در آن سال نایب رئیس شرکت بودم به مدت 2 سال کلیه حسابهای من را مسدود کرده است و از سال 1401 حساب های من از طرف بیمه تامین اجتماعی مسدود است عضو هیات مدیره بعد از 2 سال نبوده ام و سهامدار شرکت هم نمیباشم. چطور باید درخواست رفع مسدودی حساب کنم شعبه بیمه تامین اجتماعی هیچ همکاری نمیکند

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دیوان عدالت اداری شکایت کنید
و ممانعت از حق در دادسرا

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.باتوجه به توضیحاتی که درمتن سوال مطرح نمودید،به نظر نواقص هست،ازجمله،نوع شرکت باید مشخص بفرمایید آیا تضامنی است یاخیر؟ ونکته بعدی اینکه سال 80بمدت دوسال فردی نایب رییس بوده،وطبیعتا خاتمه خدمت هم سال 82میشود پس چگونه سال 1401حسابهای شما توقیف شود؟ درپاسخ عرض میشود هرشرکت دارای یک اساسنامه بوده و هرگونه تغییرات از قبیل انتخاب رییس و نایب رییس وبازرس باید از طریق جراید رسمی آگهی وبه اطلاع دایره ثبت شرکتها برسد.وقتی دوره شما به پایان رسیده و طبیعتاً مسولیت شما نیز به اتمام رسیده و این موضوع به اطلاع اداره ثبت شرکتها رسیده است،زیرا در پایان هرسال،تراز مالی شما بررسی میشود و گزارش اعم از مجامع عادی و عمومی وتصویب موارد مهم، همه به دایره ثبت شرکتها اعلام میگردد،بنابراین راه حل پیشنهادی بنده این است که دلیل وعلت توقیف حساب و نام مرجع دستور دهنده و کلاسه پرونده را اخذ وبا مراجعه به همکاران وکیل،نسبت به طرح دعوی یا درخواست رفع مسدودی حساب اقدام فرمایید.موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شعبه دستور دهنده مسدودی حسابتان موضوع را پیگیری و درخواست رفع مانع نمایید