مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به طلاق

با سلام. من به علت زندانی بودن همسرم از طریق عسر و حرج رای طلاق غیابی گرفتم که هنوز 66 روز مهلت اعتراض نگذشته است. اگر بگذرد و طلاق من ثبت بشود و عده سه ماه و ده روز هم هم بگذرد، شوهر سابق من اعتراض کند که طلاق رو باطل کند تکلیف من چی هست؟ میتونم با وجود اعتراضی که بعد از ثبت طلاق زده است، بعد از سه ماه و ده روز ازدواج کنم؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
پس از قطعیت حکم و ثبت طلاق که دارای تشریفاتی است اعتراض قابل قبول نبوده و امکان ابطال رای دادگاه بعید می باشد .به هر حال پس از ثبت طلاق و سپری شدن عده طلاق شما می توانید ازدواج نمایید و در این خصوص هیچ منع قانونی وجود ندارد.