مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام پدر اینجانب در سال 82 در حین ماموریت دستگیری اشرار در ناحیه کرمان پایش تیر خورد ولی دنبال جانبازی نرفت و حالا در سال 96 فوت شد و من دنبال جانبازی برای او بودم که پس از کمیسیون پزشکی او را معلول خدمتی معرفی کردند و فقط پزشک موافقت نکرد و گفت باید در قید حیات باشد تا معاینش کنم و ما عکس پای پدرم هم داشتیم ولی قبول نکرد تمام مدارک و پرونده هم موجود میباشد حالا آیا اگر اعتراض بنویسیم جانبازی به او تعلق میگیرد یا نه ؟

پاسخ ها :

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

با سلام
بله قطعا باید تعلق بگیرد پس اعتراض نمایید و اگر موثر نیفتاد با طرح دعوی در دیوان عدالت اداری کنید.استحقاق بیمه و علولیت خدمتی ان هم‌در حین کار باعث‌ تعلق جانبازی خواهد بود و به حیات و موت ارتباطی ندارد.